top of page

wedding

Willen jullie een magische sfeer op jullie huwelijk met een moderne, wilde bloemenaankleding? Romantic, cool and a little bit edgy. Alle bloemstukken die nodig zijn om voor een prachtige setting te zorgen, daar zorg ik voor: van de aankleding van jullie ceremonie en het bruidsboeket tot de styling van het feest.

Check mijn up-to-date bloemenportfolio op mijn instagrampagina.

Out-of-the-box & totally-you flowers. Elk koppel is uniek en dus ook de bloemen voor elk huwelijk. Tijdens een kennismakingsgesprek ontdek ik graag hoe jullie huwelijksdag eruitziet qua look & feel. Op basis van jullie wishlist stel ik een gepersonaliseerde offerte op.

Is it a yes? Willen jullie graag mijn bloemen op jullie mooiste dag? Ik verzorg een volledig uitgewerkte eigentijdse bloemenstyling passend bij jullie concept, die matcht met de rest van jullie styling.  Op de dag zelf zet ik alles klaar op locatie en verzorg ik de afwerking tot in het kleinste detail. Let's enjoy the magic.

now booking 2024-2025

Modern and uniek bloemen voor huwelijk, Concept Shoot Aalst - By Studio Leau Photography

Download nu de Blooms & leafs huwelijksbrochure met meer info en richtprijzen.


Plannen jullie graag een gesprek om jullie ideeën met me te delen? 

Boek hier jullie vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Modern huwelijk bloemen voor een koppel

kind words

Op 27 mei 2022 stapten we in het huwelijksbootje. Om van onze trouw de mooiste dag te maken mochten bloemen natuurlijk niet ontbreken. Via Wonderrentals kwamen we in contact met Nele van Blooms & leafs. Na een eerste gesprek met Nele waren we meteen overtuigd! Wat een mooie creaties had ze al gemaakt en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Door het zien van haar creaties kozen we ervoor om enkel een kleurenpallet door te geven. Op deze manier kon ze zelf de mooiste bloemen die bij het seizoen van onze trouw paste samenstellen. We hadden namelijk alle vertrouwen in haar. Voor de trouw werd er nog een tweede gesprekje ingepland om alles op punt te stellen. Ook tijdens dit gesprek werd er naar ons geluisterd en advies gegeven over de mogelijkheden van ophangsysteem, corsages tot de vaasjes voor op tafel. Op de dag van de trouw konden we eindelijk onze uniek samengestelde bloemen bewonderen. Wat waren we fan van het bruidsboeket, van de bloemen op de huwelijksboog, van de centerpieces, van de vaasjes op tafel, van de corsages tot de bloemenkammetjes! Alles was tot in de puntjes verzorgd en mooi afgewerkt. De perfecte bloemen voor onze perfecte dag! Samengevat werkt Nele met de mooiste bloemen en maakt ze haar creaties met hart en ziel. Lieve Nele, bedankt om met jouw bloemen onze trouw op te fleuren.

E & R

J & S

Wij hadden een fantastische dag, heel cliché, maar tot hiertoe zeker de mooiste van ons leven.

Onze trouwdag was helemaal zoals we in gedachten hadden.

En dat zeker mede dankzij jouw prachtige bloemcreaties.

Vanuit enkele digitale gesprekken en een pinterestbordje ‘bloemenmeisje’ wist je volledig te handelen en creëren naar onze verwachtingen.

De kleuren, bloemenkeuze en stijl was TOP!

bottom of page